ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ FRIDA KAHLO ΑΠΟ ΤΙΣ LASH DOLLS

Γνωριζεις ποια ειναι η Φριντα?

Πρότυπο της γυναικείας δημιουργικότητας και μαχητικότητας, η μεξικάνα ζωγράφος Magdalena Carmen Frieda Kahlo y Calderón (1907- 1954), γνωστή ως Φρίντα Κάλο είναι μια από τις σημαντικότερες γυναικείες παρουσίες στην τέχνη του 20ού αιώνα.

Μια γυναίκα διψασμένη για ζωή, ακτιβίστρια, γεμάτη πάθος και παράφορα ερωτευμένη με τη ελευθερία της κατάφερε να ξεπεράσει πολλές φορές τις δυσκολίες της ζωής και να γίνει σύμβολο για όλες τις γυναίκες. Όλα αυτά κατάφερε να τα αποτύπωσει πάνω στον καμβά της με πορτραίτα του εαυτού της, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ζωγραφίζω αυτοπροσωπογραφίες επειδή είμαι το άτομο που γνωρίζω καλύτερα».

Γνωριζεις τις Lash Dolls?

Ο γνωστός doll maker, Γιώργος Lash, φτιάχνει με πολλή αγάπη χειροποίητες κούκλες, και όχι μόνο, στο ξεχωριστό Lash Dolls shop’ που διατηρεί στο κέντρο της Λευκωσίας τα τελευταία χρόνια. Tα χαρακτηριστικά που κάνουν τις κούκλες του να ξεχωρίζουν είναι τα μεγάλα εκφραστικά τους μάτια και οι έντονες βλεφαρίδες στο πρόσωπο. Μπορεί κάποιος να παραγγείλει την κούκλα που επιθυμεί με όποιες ιδιαιτερότητες χρειάζεται για να κάνει την LASH DOLL του ξεχωριστή.

Πρόσφατα πλησίασα τον Γιώργο Lash, ζητώντας του να μου δημιουργήσει μια ξεχωριστή κούκλα Φρίντα, η οποία προοριζόταν για μια αγαπημένη μου φίλη, η οποία λάτρευε την γνωστή καλλιτέχνιδα. Τα αποτελέσματα? Δείτε απλά τις φωτογραφίες παρακάτω. Γενικά θεωρώ τις ικανότητες του Γιώργου Lash πολύ ιδιαίτερες και τα δώρα που επιλέγω απο το κατάστημα του παραμένουν διαχρονικά και in style, κατάλληλα για γενέθλια, γιορτές και οποιαδήποτε περίσταση αφορά τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Frida Kahlo ΑΠΟ ΤΙΣ ‘Lash Dolls’!

Πως? Μα φυσικά στην παρουσίαση που θα γίνει στο κατάστημα Lash Dolls the shop  (Διγενή Ακρίτα 78γ) στις 10 Ιουνίου από τις 11.00 μέχρι τις 7.00 το βράδυ.

Οι Lash Dolls θα παρουσιάσουν την καινούργια τους σειρά από προϊόντα “Los Fridas”. Εμπνευσμένες από την σπουδαία καλλιτέχνη Frida Kahlo , δημιούργησαν κούκλες,  soft toys , keyrings,  t-shirts,  διακοσμητικά μαξιλάρια,  tote bags και κοσμήματα γεμάτα χρώματα και μοτίβα που θα σε ταξιδέψουν μέχρι και το Μεξικό!

Facebook Event:

‘LOS FRIDAS’ by Lash Dolls

a3

Μπες κι εσύ στον μαγικό κόσμο του Γιώργου Lash; ακολούθησε το κατάστημα o n l i n e για να ενημερώνεσαι εγκαίρως για καινούριες δημιουργιες και εκδηλώσεις.

Facebook: https://www.facebook.com/LashDolls-143245932420115/

Instagram: https://www.instagram.com/lashdolls.handmade/?hl=en

Guess what? They ship W O R L D W I D E! For customized orders please email the shop at lashdollshandmade@gmail.com.

20170530_12094020170530_121114

One thought on “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ FRIDA KAHLO ΑΠΟ ΤΙΣ LASH DOLLS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s